PVC podlaha Gerflor DESIGNTEX Plus Karonga Crema 3 m šíře

PVC podlaha s filcovou podložkou Gerflor DesignTex PLUS byla navržena především s ohledem na maximální odolnost v domácnostech i komerčních prostorách. Nabízí širokou škálu luxusních dekorů s užitnou třídou 41 a nášlapnou vrstvou 0,5 mm, s ochrannou povrchovou úpravou PU HQR. Vnitřní vrstva podlahy ze skelných vláken, kompaktní vyrovnávací vrstva a protiplísňová membrána. Filcová podložka tvořená z 95 % recyklovanými vlákny. PVC podlahy DesignTex Plus mohou být pokládány volně (bez celoplošného lepení k podkladu) do maximální plochy 35 m². Podlaha je vodotěsná shora i zdola pro extra hygienu. Protiskluzový povrch R10, i když je mokrý. Bez formaldehydu, žádné olovo ani těžké kovy, neobsahuje rozpouštědla, bez škodlivých změkčovadel. TVOC po 28 dnech < 100 µg/m³, certifikace M1, FloorScore.

Výrobce Gerflor
Děti
a zvířata
vhodné
Voděodolnost povrchu ano
Podlahové vytápění vhodné
Délka v bm
máte vybráno x metrů za celkovou cenu x Kč
1 997 Kč / bm s DPH
1 650 Kč / bm bez DPH
Vyžadována platba předem
Chcete produkt vidět naživo? Navštivte showroom
Máte dotaz?

Vhodnost použití

Podlahové topení
Vhodná
Obývací pokoj
Vhodná
Dětský pokoj
Vhodná
Kuchyň
Vhodná
Koupelna
Vhodná
Venkovní použití
Nevhodná

Podrobné informace

Kód pro objednávku
16573
Vhodný podklad
Samonivelační stěrka
Materiál
PVC
Odolnost proti poškrábání
ano
Celková tloušťka
3,10 mm
Nášlapná vrstva
0,50 mm
Třída zátěže
41
Požadované vlastnosti
Zátěžové
Šíře role
3 m

Podrobný popis

Volná pokládka do 35 m²: Pro dokonalé zafixování a neviditelné napojení použijte kolem hran podél spojů oboustrannou lepicí pásku. Větší plochy doporučujeme celoplošně fixovat k podkladu. Podlahu doporučujeme celoplošně fixovat fixačním lepidlem také v místnostech s intenzivním provozem, s podlahovým vytápěním nebo s pohyblivým nábytkem. PVC podlahy DesignTex PLUS lze volně pokládat také na většinu stávajících podkladů (PVC, vinylové dílce, linoleum, dlažba, celoplošně přilepené parkety, laminátové podlahy). Pokud se na podkladu vyskytují drobné spáry (u keramických dlažeb šířky max. 5 mm, u parket šířky max. 3 mm, výškový rozdíl mezi jednotlivými dílci dlažby - parket není větší, než 1 mm), není nutné provádět jejich vyrovnání.

Trvalá pokládka: Použijte akrylové lepidlo (cca. 250 g/m²) a jemně vrubkovanou stěrku a studené sváry pro spoje.

První čištění: Před zahájením programu pravidelné údržby je nutné provést první čištění za účelem odstranění nečistot, které se nahromadily během pokládky a jiných stavebních činností. Odstraňte zbývající materiál, podlahu zameťte a vysajte vysavačem. Podlahu umyjte vlhkým mopem s použitím vlažné vody a neutrálního čističe. V případě potřeby vodu a roztok vyměňte. Přetrvávající šmouhy odstraňte neabrazívní houbičkou.

Pravidelná údržba: Četnost pravidelné údržby bude záviset na intenzitě provozu. Pomocí smetáku nebo vysavače odstraňte volné nečistoty. Podlahu umývejte vlhkým mopem a neutrálním čističem.

Změna barvy: U jakékoli odolné podlahové krytiny může dojít ke změně barvy, pokud přijde do kontaktu s látkami obsahujícími barviva, jako jsou živičné materiály, tmel, asfalt, olej, botami s podrážkou z černé pryže nebo pryžovými kolečky. Odstraníte přípravkem CC-Elatex.

Spinner